NederlandsDeutsch

Anna (AP 11)

 

Appartement  'Anna" is het eigendom van mevrouw Marije Baving.

Uw verhuurder van Tresca en Stania (Ingrid Fischer) verzorgt de verhuur van dit appartement. De informatie die u vindt onder het kopje 'Informatie" geldt ook voor het appartement Anna.

Anna zal vooralsnog alleen in het hoogseizoen  ( juni- juli-augustus) verhuurd worden.

 

Wilt u weten wanneer appartement Anna beschikbaar is, stuurt u dan een e-mail naar info@metrespect.nl of bel 06- 201 30 603

 

Wellicht is het een keer mogelijk de appartementen nr 10 (Tresca) en nr 11 (Anna) allebei tegelijk te huren. Voor als u bijvoorbeeld met twee gezinnen naar Ameland wilt. Ze liggen tenslotte naast elkaar.

Let u er wel op dat er dan geen honden mee mogen, want in Anna zijn geen honden toegestaan.

 

In appartement Anna wil je graag je vakantie vieren. Het is gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Het ligt op de begane grond, op de zonzijde met een weids uitzicht op het dorp Buren. Op het riante terras is het goed toeven.

Het appartement ligt op ongeveer 800 meter van het Noordzeestrand,dicht bij het dorp Buren (300 m) aan de oostzijde van het eiland.

 

Het is een privé-appartement. De verhuur organiseren we heel zorgvuldig. We willen dat u het optimaal naar de zin heeft in Anna, maar we willen ook dat het verhuurproces soepel verloopt. Eerlijk en transparant.

 

Klik op foto's om meer foto's te zien van het appartement Anna 

De directe omgeving

Aan de zuidzijde van het complex ligt een speelweide, geschikt voor voetbal, volleybal en vliegeren. In de schitterend aangelegde binnentuin is een speelplaats voor de allerkleinsten.


Tegenover het Amelander Paradijs, aan de andere kant van de Strandweg vindt u op 150 meter lopen het nieuwe recreatiegebouw van Klein Vaarwater met een overdekt zwembad met een lange glijbaan en een peuterbad.

 

Naast het zwembad zijn er indoor allerlei sport -en recreatie mogelijkheden waaronder een fitness ruimte, een tennisbaan en een mitgetgolfbaan.

Ideaal voor als het weer wat tegen zit, maar hoe dan ook zeer de moeite waard daar even te gaan kijken. 

Ook vindt u in het Klein Vaarwater complex een ruim gesorteerde supermarkt en een restaurant.